Tiny Gardens Suriname

Tiny Gardens Suriname: Innovatieve Moestuinen voor Duurzaam Leven

Ontdek Tiny Gardens Suriname, de visionaire hovenier die onconventionele moestuinen creëert met een innovatieve tuinbouwmethode. Gevestigd aan de Masipalaan, staat Tiny Gardens Suriname bekend om hun eenvoudige, ordelijke en zeer productieve benadering van tuinieren, gericht op duurzaamheid en zelfvoorzienendheid voor huishoudens in Suriname.

Via hun Facebook-pagina delen ze met trots hun projecten, waaronder op maat gemaakte plantenbakken die zijn ingericht met deze unieke tuinbouwmethode. De plantenbakken omvatten zwarte aardemix, biologische meststoffen en planten die voldoen aan de wensen van de klant. Het gebruik van geschaafd en geschuurd hout met mahonie beitsafwerking geeft deze tuinen niet alleen een praktische maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

Tiny Gardens Suriname biedt niet alleen plantenbakken aan, maar ook complete Basralocus of Wallaba plantenbakken op maat, inclusief planten en vrijblijvende begeleiding. Ze richten zich ook op het inrichten van groentetuinen en het bieden van tuinonderhoudsdiensten.

Voor diegenen die zelf hun handen in de aarde willen steken, biedt Tiny Gardens Suriname zwarte aarde, biologische mest en diverse planten aan. Met betalingsmogelijkheden via bankoverschrijving en contant zorgt Tiny Gardens Suriname voor een soepele ervaring voor hun klanten.

Neem contact op met Tiny Gardens Suriname via +(597) 8715178 of stuur een e-mail naar tinygardensuriname@gmail.com. Bezoek hun locatie aan de Massipalaan 3 (Gemenelandsweg), open van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.

Tiny Gardens Suriname – groei meer met minder, en ontdek de vreugde van duurzaam leven!

Adres

Tiny Gardens Suriname, Masipalaan, Paramaribo, Suriname