Stichting Witsantie Educatief Centrum (S.W.E.C)

Stichting Witsantie Educatief Centrum (S.W.E.C)

Stichting Witsantie Educatief Centrum (S.W.E.C): Bouwen aan Kennis en Gemeenschap in Suriname

In het hart van Suriname bevordert Stichting Witsantie Educatief Centrum (S.W.E.C) niet alleen computertrainingen, maar ook een gemeenschapsgericht leermodel. De organisatie stelt zichzelf niet alleen ten doel computervaardigheden bij te brengen, maar ook een platform te bieden voor creatieve ontplooiing en gemeenschapsopbouw.

Met een toewijding aan levenslang leren moedigt S.W.E.C mensen van alle leeftijden aan om deel te nemen aan hun diverse educatieve programma’s. De organisatie gelooft in de kracht van kennis om levens te veranderen en bouwt voort op het principe dat het nooit te laat is om te leren.

Naast de nadruk op computertrainingen biedt S.W.E.C ook praktische vaardigheidstrainingen, zoals naailessen. De recente successen van deelnemers die hun eigen kleding hebben gemaakt, weerspiegelen niet alleen individuele prestaties maar ook de impact van gemeenschapsgericht leren.

Stichting Witsantie Educatief Centrum vormt een dynamisch knooppunt waar kennis, creativiteit en gemeenschap samenkomen. Het is niet alleen een plek voor het aanleren van praktische vaardigheden, maar ook een bron van empowerment en sociale verbondenheid in de Surinaamse samenleving. Ontdek, leer en groei mee met S.W.E.C!

Adres

Witsanti, Suriname