Snake Patrol Suriname ———————————–

Snake Patrol Suriname ———————————–

Snake Patrol Suriname is een non-profitorganisatie die zich richt op het bevorderen van de bescherming van slangen en andere reptielen in Suriname. De organisatie werkt aan het vergroten van het bewustzijn en begrip van deze dieren en hun belang voor het ecosysteem van Suriname.

Snake Patrol Suriname heeft verschillende projecten gericht op educatie en onderzoek naar slangen en andere reptielen in Suriname. Ze werken ook samen met lokale gemeenschappen om de bescherming van deze dieren te bevorderen en de interactie tussen mens en dier te verminderen.

Naast educatie en onderzoek, biedt Snake Patrol Suriname ook diensten aan om mensen te helpen bij het verwijderen van slangen uit hun huizen of tuinen. Deze dienst wordt aangeboden om de veiligheid van mensen te waarborgen en te voorkomen dat slangen worden gedood.

Als u meer informatie wilt over de projecten of diensten van Snake Patrol Suriname, kunt u de website bezoeken die u heeft verstrekt of contact met hen opnemen via de contactgegevens die op hun website worden vermeld.

Adres

Weg naar Peperpot 298, Meerzorg, Suriname