Platform Support Suriname

Platform Support Suriname

Platform Support Suriname: Ondersteuning voor Jong Talent sinds 2014

Ontdek de bruisende initiatieven van Stichting Platform Support Suriname, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het creëren en bieden van platforms voor jong en nieuw talent in Suriname. Opgericht in 2014, heeft deze dynamische stichting 4,7 duizend likes en 5,1 duizend volgers op haar Facebook-pagina.

De missie van Platform Support Suriname komt tot uiting in de toewijding om opkomend talent binnen de Surinaamse gemeenschap te koesteren. Via verschillende evenementen en platforms streeft de organisatie ernaar kansen te bieden voor groei, expressie en samenwerking.

Een van hun recente inspanningen, de “Kra Basi Poetry Session,” getuigt van hun toewijding. Gepland voor 30 november en 1 december in de Werkplaats voor Podiumkunsten aan de Van Brussellaan 17, zal deze sessie zich richten op Voordracht en Performance Art. Geïnteresseerde deelnemers worden aangemoedigd om zich te registreren door hun naam, geboortedatum en voorkeursdatum van deelname (30 november of 1 december 2023https://www.facebook.com/platformsupportsuriname/?locale=nl_NL) te verstrekken. Met een maximum van 12 deelnemers per sessie is het first-come, first-served.

Platform Support Suriname gebruikt haar Facebook-pagina niet alleen om informatie te delen over hun evenementen, maar ook om hun waardering uit te spreken voor invloedrijke personen. Zo hebben ze onlangs het impactvolle werk van Babs Franklin Gons belicht en haar bijdragen aan hun zaak gevierd.

Blijf verbonden met Platform Support Suriname via hun Facebook-pagina en zie het levendige tapijt van talent en creativiteit dat ze weven in het culturele landschap van Suriname.

#PlatformSupportSuriname #TalentOndersteuning #SurinaamseCultuur

Adres

Paramaribo, Suriname