Organics Suriname:

Organics Suriname: Duurzame Landbouw met Hydroponics

Ontdek Organics Suriname, een bloeiende landbouwcoöperatie in Paramaribo, Suriname, die met passie verschillende soorten verse producten en kruiden zoals sla, rucola, koriander en peterselie kweekt met behulp van hydroponics. Via hun actieve Facebook-pagina delen ze niet alleen de vruchten van hun duurzame inspanningen, maar bieden ze ook recepten en leveringsinformatie aan.

De coöperatie, met een missie om hoogwaardige, gezonde en lokale producten toegankelijk te maken voor de gemeenschap, heeft zich toegewijd aan hydroponics als een efficiënte en milieuvriendelijke teeltmethode. Op Facebook deelt Organics Suriname regelmatig updates over hun verse aanbod, waaronder de populaire COLLARD GREENS en RUCOLA, die vers worden aangeleverd bij lokale supermarkten.

Door zich te richten op duurzame teeltmethoden zoals hydroponics, brengt Organics Suriname gezonde producten rechtstreeks naar de consument. Hun Facebook-gemeenschap biedt een platform voor klanten om vragen te stellen, receptideeën te delen en deel uit te maken van de groeiende beweging naar duurzame landbouw.

Neem contact op met Organics Suriname via hun Facebook-pagina of bel ze op +597 871-6236 om te genieten van vers geteelde, gezonde producten met respect voor het milieu.

Contactgegevens: Organics Suriname Telefoon: +597 871-6236 E-mail: organicssuriname@gmail.com

Ontdek de innovatieve benadering van duurzame landbouw met hydroponics bij Organics Suriname en geniet van gezonde, lokaal geteelde producten die de toekomst van landbouw kunnen vormgeven.

Adres

Surinamestraat, Paramaribo, Suriname