Caribbean Philanthropic Alliance ————–

Caribbean Philanthropic Alliance is een non-profitorganisatie in het Caribisch gebied die samenwerkingsverbanden en filantropen verbindt om duurzame ontwikkeling te bevorderen.

Ze is geworteld in de echte levenservaringen van Caribische mensen en ondersteunt organisaties die zich inzetten om de kwaliteit van leven en de omstandigheden van mensen in de hele regio te verbeteren.

De Caribbean Philanthropic Alliance heeft als visie om Caribische mensen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken door partnerschappen aan te gaan om ontwikkelingsuitdagingen in de regio aan te pakken en voort te bouwen op haar unieke troeven.

De missie van de organisatie is gericht op het verbeteren van het leven van Caribische mensen om een omgeving te creëren voor duurzame ontwikkeling in lijn met de Sustainable Development Goals (SDG’s).

De specifieke doelstellingen omvatten het mobiliseren van financiële en andere middelen om de verwezenlijking van de SDG’s in het Caribisch gebied tegen 2030 te versnellen, het verbinden van Caribische filantropen om een leergemeenschap op te bouwen, en het bevorderen van een stimulerende omgeving voor de verwezenlijking van de SDG’s die zijn gekoppeld aan Caribische ontwikkelingsprioriteiten.

Adres

caribisch gebied