Brouw een beter Suriname 2030 ————–

BROUW EEN BETER SURINAME 2030

De Surinaamse Brouwerij (2022) geeft aan dat als onderdeel van ’s werelds meest internationale brouwer HEINEKEN, Parbo bier haar ambities tot leven brengt via lokale initiatieven. Tegelijkertijd verankeren zij de strategie in elke beslissing die ze nemen en in elke actie die ze dagelijks ondernemen in de operaties in Suriname. Dit betekent duurzaamheid verweven in de manier waarop zij hun bedrijf runnen en de beslissingen die zij elke dag nemen. Om de Brew a Better World-ambities te verwezenlijken zijn verschillende verschuivingen nodig, zoals goede vooruitgang naar een hoger ambitieniveau, van solide uitvoering tot mondiaal leren en delen, van effectief lokaal partnerschap, en van zelfstandig werkende prestatietracking tot volledig geïntegreerd prestatiebeheer. Zij zijn ervan overtuigd dat er nog veel te doen is, maar ze kunnen trots zijn op de vooruitgang die ze boeken.

Zij leveren een positieve bijdrage aan lokale gemeenschappen en dragen bij aan de lokale economische ontwikkeling via hun kernactiviteit door banen te scheppen, belastingen te betalen. Onze toewijding aan transparantie betekent dat we voortdurend onze prestaties, gegevenskwaliteit en rapportage verbeteren.

In 2021 kondigde HEINEKEN haar herziene versie van 2030 aan: Creëer een Betere Wereld-ambitie. Door te pionieren met hun ambitie op het gebied van duurzaamheid en verantwoordelijkheid, leveren zij strategische uitkomsten die hun leiden op weg naar nul impact op het milieu, een inclusieve, eerlijke en rechtvaardige wereld, en gematigdheid en geen schadelijk gebruik van alcohol. Als belangrijk onderdeel van de de Evergreen evenwichtige groeistrategie van het bedrijf, bouwen de ambities voor 2030 voort op de vooruitgang die sinds de crisis is geboekt. Het Brew a Better World-programma werd oorspronkelijk gelanceerd in 2009.

Deze informatie is gehaald uit het jaarverslag van Surinaamse Brouwerij N.V.
Het volledig document is te downloaden via: https://surinaamsebrouwerij.com/over-ons/jaarverslagen/?age-verified=9bd7b30d51

CONTACTGEGEVENS
Brouwerijweg 1
POSTBUS 1854
Paramaribo, Suriname
Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093

Adres

Brouwerijweg 1, Paramaribo, Suriname